pinterest twitter instagram

Follow Me on Pinterest

20 Haziran 2012 Çarşamba

AŞK-I MEMNU TÜM DİZİLERİN ŞAHIDIR

Vayyyy, ne diziydi ama ? diyenleri duyabiliyorum.Şimdi kuzey güneymiş,fatmagülmüş,muhteşem süleymanmış bunlar nerdeeee ,koskoca Aşk-ı memnu nerde??Perşembe günlerini iple çektiğimiz o günler geliyor aklıma.Dakikasını bile kaçırmadan izlerdik.Ertesi gün eş dost muhabbetlerinde nasılsın iymisin faslından sonra en birinci muhabbetti Bihter-Behlül...Yani o kadar ki cuma günü olan sınavlarıma çalışamazdım :) Cuma günü olup kötü geçen sınavlarımdan sen sorumlusun Aşk-ı memnu....Hele o final bölümü.Hüngür hüngür kime ağlayacağımızı şaştık kaldık.Bihter'in acı sonuna mı? Behlül'ün çaresiz hallerine mi? Beşir'in imkansız aşkına mı? Adnan Bey'e mi?Gelinliğiyle merdivenlere çöken Nihal'e mi? Şimdi yeniden yaz sezonunda bu saatler itibariyle hafta içi her gün yayında.Dizinin çetrefilli konusu,aşk,ihtiras,ihanet yetmiyormuş gibi bir de moda fenomeni oldu mu bu dizi oldu.Hiç izlemek istemeyen bile Bihter ne giymiş?Firdevs Hanım ne takmış ? diye merak etmedik mi?İlk başlarda abuk subuk giyiniyormuş gibi gelen karakterler modaya yön verdi anacım :) Ah ah,hangisini söylesem....Peki Adnan Bey'in ve Matmazel'in zarifliği,kibarlığı...Çok ders verdi bu dizi çookk.Eeee bu diziden sonra yengesiyle kaçanı,yasak aşk yaşayanı olmadı mı derseniz o da oldu :)
Halit Ziya Uşaklıgil'de ki nasıl bir öngörüdür nasıl bir zekadır o da ayrıca takdire şayan :)
Şimdi bakıyorum da Adnan Bey ne karakterli adamdın sen.Tek yanlışın kızın yaşındaki Bihter'le evlenmen oldu ee o da sonun oldu zaten.Herkese güvendin güvendin parayı pulu,malı mülkü zerre kadar önemsemedin ? Noldu?? Ahir zamandayız unuttun mu Adnan Bey,sen de akraba kazığı denilen o illeti en ağırından tattın.Eee sana kimseye güvenilmeyeceğini öğretmedi mi bu hayat,heralde öğrenmişsindir artık.Yetim çocuklarının malını mülkünü seni enayi görüp talan etmediler mi? Hem maddi hem manevi çöküşe el sallamadılar mı ?Neyse,sevindiğim nokta Matmazel'e son bölümde de olsa gereken değeri verdin ya helal olsun.Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır Matmazel Deniz Hanım :) Zaten bu diziden sonra herkes ettiğini çekmiş olmalı ki Beşir'in aşkını hiçe sayıp Behlül'ün mavi gözlerine kanan Nihal bak apartman kapıcılığına teşrif ettin.Sarrafoğulları'nın sana etmediği kalmadı aşkını hiçe saydılar.










Bihter'e ne demeli? Sen misin o nazik adama bunları yapan...Al işte...Ya behlül ya Behlül,amcanın parasına,kızına,karısına göz koydun ya işte öyle hapislerde deşerler karnını..Tikli,sorunlu,bela biri olursun işte öyle.Eee ne demişler? Alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesteeeeee.....

2 yorum:

  1. çok güldüm:)ne güzel anlatmışsın diziyi.Evet güzel bir diziydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeniden veriyorlar ya ondan bi el atayım dedim :))

      Sil

Hadi bakalım yorumlarınızı çok merak ediyorum.şimdiden teşekkür ederim :)