pinterest twitter instagram

Follow Me on Pinterest

4 Ekim 2012 Perşembe

ANTALYALI BLOGGERLAR BULUŞMASI VOL.1

1 hafta içinde organize edildi mi evettt, heyecanla gittik, her kapıdan gelene heyecanla baktık sonra bir muhabbet,sohbet,samimiyet...Her şey müthiş güzeldi.Yani yüzünü görmeyip blogunu takip eden okuyucularla hayatından bir parça paylaşıyorsun,iç döküşler,dertlenmeler falan derken içini,kalbini ve en samimi duygularını tanımadığın ama samimiyetine güvendiğin insanlarla çoğaltıyorsun.İşte blogger olmanın en müthiş yanı bu...Dün o kapıdan her içeri gelen blogger benim için farklı bir heyecan farklı bir mutluluktu...Ama şimdi bak söylemeden geçemicem: ayseroseface ve bir tutam kekik bu organizasyonun mimarları..Onları burdan kucak dolusu öpüyorum.Unutmadan hepimize elleriyle buluşmamızın anısına elleriyle not yazan demlenmiş yaşam öyküleri çok tatlısın.En kısa zamanda tekrar edicez bunu inşallah...Bu arada mütevaziliği ile beni kendine hayran bırakan bir tutam kekik eşinin bu yemeğe sponsor olduğunu söylemekten bile imtina etti.Sürpriz bir şekilde birtutamkekik sahibesinin eşi FİNİKE DÖVİZ yemeğimizi ödeyip hepimize güzel bir jest yaptı.Çok teşekkür ediyoruz..Sizleri çok sevdim kızlar...Tekrar görüşmek dileğiyle...

Hadi şimdi hepsine bir göz atalım:
emoş desing
ayseroseface
bir tutam kekik
kahve keyfi
resimli tarif
nursevince lezzetler
limon çiçekleri
bu bizim dünyamız
bir kase lezzet
ikitanem ve biz
hünerli eller
demlenmiş yaşam öyküleri
bıraktığım izler(tala)








13 yorum:

  1. Canım ne güzel yazmışsın, tatlı sözlerin içim teşekkürler... fotoğraflar çok çıkmış :)) Tanışmak çok güzeldi... güzellikleri inşallah kasımda ki buluşmada da yaşayacağız nasipse...

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir buluşmaydı canım :)

    YanıtlaSil
  3. Bu organizasyon için geç bile kalmışım tatlım en kısa zamanda tekrarlamak arzusuyla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım çok güzel oldu ya kaynaştık sohbet ettik çok sevdim sizi :))

      Sil
  4. SENN VARYA SEENNN...:)
    CAN,SINN Kİ...
    HANİ BİRİNİ GÖRÜNCE BÖYLE BİR YÜREĞİN SICACIK OLURYA,İŞTE SENİ GÖRÜNCE SANKİ YILLARDIR ABLA KARDEŞ MİSALİ,BİR ÜRPERDİM ŞÖÖYYLEE..:)
    YÜZÜNDE Kİ O GÜLÜMSEME,GÖZLERİNDE Kİ O IŞILTI HİİÇ AMA HİÇ EKSİLMESİN CANIM KARDEŞİMM..
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL SÖZLERİN İÇİN,MAHCUB ETTİN BENİ...
    ÖPÜLYORUM CANIM,VE KASIM AYINI İPLE ÇEKİYORUMM..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan ayşegül ablacım aynen bende seni o kadar sevdim ki :)Güven veriyosun insana...ses tonun,bakışların,güzel naif sözcüklerin... gerçekten seni tanıdığım için çok şanslıyım :)) Söylediğim her şeyin fazlasını en fazlasını hakediyorsun :)))

      Sil
    2. çok teşekkür ederim tatlım...:)))
      musmutlu ettin kii benii....:)))))))

      Sil
  5. biz zaten dolaylı olarak tanışıyomuşuz dilekcim:))bunu direkte çevirmemiz güzel oldu.seni çok sevdim.çok tatlısın.güzellik desem fıstık gibisin.gözlerinin içi gülüyor arkadaşım.seni tanıdığım için çok mutluyum sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet emoşcum kader bizim için ağlarını örmüş farkında olmadan :)) ben de seni çok sevdim ya çok yakınsın çok güzel muhabbetimiz oldu şıklığın güzelliğin fark edilmeyecek gibi değildi :))Güzel bir arkadaşlığa ilk adımı attık inşallah.:))

      Sil
  6. Merhaba
    Blogunuzu çok beğendim hemen izlemeye aldım.
    Sizide benimkine beklerim
    komirra.blogspot.com

    YanıtlaSil

Hadi bakalım yorumlarınızı çok merak ediyorum.şimdiden teşekkür ederim :)