5 Ekim 2012 Cuma
ANTALYA'DA İSTİF MESELESİ...
Antalya'da özellikle yaz aylarında bakliyatı,unu,şekeri vs..saklamak çok zor.Çok sıcak ve nemli olduğu için gıdalar hemen bozulabiliyor.İşin sırrı vakumlu ve hava almayan kavanozlarda saklamak galiba.Bu günler özellikle tam kışlık hazırlama zamanı.Şu deep freeze'i bulan rahmetli amcanın ellerinden öpüyorum.Kadınlar için daha harika bir şey olamazdı galiba...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
bende bendee...
YanıtlaSiltüm makinaları icat edenlere rahmet okuyorum ben her daimm dilek,cimm:)
ruhlarına el-fatiha ayşegül ablam :)))
Siltükettiğin nutellalarda günışığına çıktı böylelikle;)
YanıtlaSilİşin garibi nutella hiç sevmem :) annemden aldım bunları ben bi kavanoz bağımlısıyım itiraf ediyorum :)))
SilHamarat hatunsun vesselam. Cama bayılıyorum bende.
YanıtlaSilSen daha hamaratsın biliyorum :)) çok öpüyorum seni çokk
Silbende geldim sohbet çok güzel canımcım.
YanıtlaSilkızlar nasılsınız....
ellerine sağlık becede bu aletler çok işimize yarıyor.
ben gelcem yemeye:))
Sen gel bi gellll misafir ol gel bana börekler açayım sana :)))) walla diyorum oktay usta senden ders alsın walla :)))
Sil